Login

WordPress plugin

25/1/12

NBA-NHL-NFL-ML

Στατιστικά-Συγκρίσεις-Διαγράμματα




http://zcodesystem.com/power_rankings.php




































1)Ποιες είναι οι βαθμολογίες δύναμη και πόσο συχνά θα ενημερώνεται;

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του συστήματος Zcode θα είναι αυτόματα ενημερώνεται καθημερινά κατάταξη δύναμη για το NHL και εβδομαδιαία για NFL. Δείχνουν την πραγματική κατάσταση και το σχήμα των ομάδων με βάση τους εσωτερικούς δείκτες του συστήματος. Μπορείτε να συγκρίνετε πώς διαφέρουν από τις παραδοσιακές Βαθμολογία (σε Τόπος Βαθμολογίες) που μπορείτε να βρείτε σε δημόσιους δικτυακούς τόπους, όπως τα καλύμματα ή NHL.com που συνήθως ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση και να γίνει πολύ γρήγορα ξεπερασμένο.
Η αξία των εν λόγω πίνακα είναι τεράστια για τον επαγγελματία παίκτη, γιατί σας δείχνει την πραγματική παραγωγής ρεύματος, της ομάδας και όχι το παραδοσιακό "γενική" δύναμη φαίνεται από τις δημόσιες πίνακες βαθμολογίας. επιτρέψτε μου να σας δώσω παράδειγμα. Μια ομάδα κέρδισε πολλά παιχνίδια τον Οκτώβριο και παραμένει στην κορυφή της διαίρεσης με το μεγάλο αριθμό των πόντων, όμως έχασε 7 από 10 τελευταία παιχνίδια. Οι παραδοσιακοί πίνακες βαθμολογίας θα εξακολουθούν να παρουσιάζουν υψηλή θέση για την ομάδα που έχει καταρρεύσει και τώρα δεν παίζει καλά σε όλα σας δίνει ψεύτικες ενδείξεις της δύναμης!
Φυσικά δύναμη ταξινομήσεις δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία, αλλά είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες της ομάδας τρέχουσα κατάσταση και τη δύναμη.

2)Τι είναι το ΝΒΑ ταλαντωτή δύναμη της ομάδας και πώς να το χρησιμοποιήσω;

ZCode NBA Ομάδα ταλαντωτή δύναμη σας δείχνει το τρέχον σχήμα της ομάδας σε μια μορφή εύκολα διάγραμμα. Απλά κοιτάζοντας το διάγραμμα μπορείτε να συγκρίνετε τις δύο ομάδες να δουν μοτίβο κάθε ομάδας και την τρέχουσα τάση, η οποία ομάδα βρίσκεται σε άνοδο, η οποία κατρακυλώντας. Θα πάρετε επίσης την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας, τελευταία παιχνίδια τους και τη διαφορά (δέλτα) μεταξύ των όρων τους. Ο ταλαντωτής υπολογίζεται με βάση τις αποδόσεις bookie για το κλειστό παιχνίδι.

3)Τι είναι το "Zcode Head-to-Head εργαλείο";

Zcode Head-to-Head είναι ένα εργαλείο μοναδικό βοηθό που σας δίνει σύνολο των πληροφοριών σχετικά με το πώς 2 ομάδες πραγματοποίησαν μια ενάντια στην άλλη: τα αποτελέσματα, οι πιθανότητες, ο οποίος κέρδισε το παιχνίδι κλπ. Οι πιο σημαντικές πληροφορίες που την καθιστά πολύ ισχυρή ομάδα είναι Καταστάσεις. Τώρα μπορείτε να αναλύσετε το κεφάλι-to-head παραστάσεις και μάθετε ποια ήταν η κατάσταση της ομάδας κατά τη διάρκεια αυτών των παιχνιδιών. Αν βρείτε μια ομάδα που κέρδισε τις περισσότερες από τις πρόσφατες συναντήσεις και την κατάσταση είναι καλή, είναι μια πολύ ισχυρή επιβεβαίωση ότι θα κερδίσει και πάλι.
Φυσικά δεν μπορείτε να βασίσει όλη επιλογή μόνο στο κεφάλι-να-το κεφάλι, αλλά τα αποτελέσματα θα σας δώσει μια σημαντική πρόσθετη επιβεβαίωση για τις άλλες προβλέψεις Zcode και επιλογές για να σας βοηθήσει να κερδίσετε!

4)Ποια είναι η ένδειξη ισχύος Zcode κατάταξη και πώς να το χρησιμοποιήσω;

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του συστήματος Zcode ενημερώνεται αυτόματα καθημερινά κατάταξη δύναμη. Δείχνουν την πραγματική κατάσταση και τη δύναμη των ομάδων με βάση τους εσωτερικούς δείκτες του συστήματος.
Ωστόσο, πώς μπορούμε να μάθουμε πώς αυτό αλλάζει δύναμη την πάροδο του χρόνου να προβλέψει τα μελλοντικά παιχνίδια; Αυτό είναι όπου Zcode ρεύματος Δείκτης κατάταξη έρχεται στη δική σας βοήθεια! Θα σας δείχνει πώς Βαθμοί δύναμη των ομάδων άλλαξε κατά τη διάρκεια της σεζόν και σας δίνει την ευκαιρία να τους συγκρίνουν με ευκολία! Η υψηλότερη κατάταξη δύναμη στο διάγραμμα το καλύτερο! (Μπορούμε να το εμφανίσετε ως 30 μείον βαθμό εξουσίας).
Σας βοηθά να καταλάβετε αν η ομάδα σας είναι σταθερή (ευθεία διάγραμμα) ή ασταθή (επισφαλής διάγραμμα με μεγάλη ντιπ) και όπου είναι trending τώρα. Απολαύστε το!

5)Τι είναι Σύνολα Predictor;

Το Predictor Σύνολα είναι ένα μοναδικό εργαλείο που αναπτύχθηκε με βάση τον Jonathan ιδέες Ma. Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί. Για κάθε ομάδα που χτίζουμε 2 γραμμές.
Η μπλε γραμμή είναι η γραμμή Over / Under. Θα ανατεθεί μια τιμή 1 για τα όβερ και μια τιμή -1 για τα under. Για τους σκοπούς της παρούσας εργαλείο πρόβλεψης, πάνω από / unders βασίζεται σε 5,5. Κάθε παιχνίδι με το πάτημα στις 5 θεωρείται κάτω από το 5,5.
Η κόκκινη γραμμή είναι η διαφορά μεταξύ του over / under με βάση τα τελευταία 10 παιχνίδια. Παραδείγματα: 6-4 υπέρ του θα είναι πάνω από 2. Ένα 3-7 υπέρ του θα είναι κάτω από -4.
Επόμενο βήμα είναι να συγκρίνει τις γραμμές και να δείτε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Για παράδειγμα αν βλέπετε και οι δύο ομάδες έχουν τείνοντας μέχρι την κόκκινη γραμμή, αυτό σημαίνει ότι σκοράρει πολύ περισσότερα γκολ από ό, τι συνηθίζεται, και το παιχνίδι θα πάει πιθανώς Πάνω από 5,5!


Επισκεφτείτε το πρόγραμμα εδώ http://zcodesystem.com/power_rankings.php